dansgek

Wat is DansGek?AanbodFoto'sRecensiesContact

<< Terug naar homepage
Wat is DansGek?

DansGek is een energiek en jong bedrijf dat zich specialiseert in het verzorgen van dansworkshops. Het bedrijf werd opgericht door Nina van Driel.Nina van Driel

Nina van Driel is een gepassioneerde danseres die van jongs af aan niet van de dansvloer af te denken is! Toen ze vier jaar oud was, begon ze met ballet en al snel volgde er nog andere dansstijlen zoals jazz, showdance en streetdance.

In 2004 volgde zij een vooropleiding (schakelklas) aan de Rotterdamse dansacademie CODARTS, waarin ze werd bijgeschoold in klassiek ballet, moderne dans, jazz en improvisatie. Nina moest keihard werken om klaargestoomd te worden voor haar dansdroom: de Dansacademie.
In 2005 startte zij de vier jaar durende HBO-opleiding tot dansdocent aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Tijdens deze opleiding heeft Nina les gehad in ballet, jazz, improvisatie, afrikaans, modern en hip hop. In 2009 behaalde zij haar diploma aan de Fontys Dansacademie, afstudeerrichting docent dans.

Naast alle lessen op de dansacademie, kreeg ze ook de kans om naar New York te reizen en daar diverse danslessen te volgen.
Het dansavontuur hield niet op want Nina was ook te bewonderen tijdens de opening van wereldkampioenschappen in Ahoy, openluchttheaterfestival in Heusden en zes jaar op een rij in diverse theatershows binnen de Efteling.

Nina geeft op dit moment danslessen bij zowel balletscholen als jeugdtheaterscholen en binnen het regulier basisonderwijs. Wilt u Nina’s complete Curriculum Vitae inkijken, klik dan hier.

Wanneer er vraag is naar dans, komt Nina erop af. Zo is ze al gevraagd om lessen te geven in België, Texel, Rotterdam, Groningen, Middelburg, Utrecht en meer. Kortom, ze reist heel wat rond om iedereen met haar passie voor dans aan te steken.

Naar aanleiding van de vele aanvragen voor dansworkshops en andere dansactiviteiten, kwam het idee om officieel een bedrijf te starten; DansGek werd een feit.
Inmiddels heeft DansGek een groot scala aan dansworkshops in de aanbieding die allemaal garant staan voor een geslaagde en swingende danservaring. Klik hier voor het aanbod. Sinds 2014 krijgt Dansgek zoveel dansaanvragen, dat we zijn gaan samenwerken met enthousiaste HBO geschoolde dansdocenten. Op deze manier kan Dansgek alle dansgekken voorzien van dansplezier.

 

Contact
Nina van Driel
Contactformulier
Telefoon: 06-46 36 26 29
KvK: 515389110000
BTW: NL198958298B01
Like DansGek op Facebook!