dansgek

Wat is DansGek?AanbodFoto'sRecensiesContact

<< Terug naar homepage
Disclaimer

Algemeen
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite van DansGek. U wordt verzocht deze disclaimer zorgvuldig te lezen. Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Gebruik van deze internetsite
Hoewel DansGek tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt DansGek expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. DansGek garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Intellectuele eigendomsrechten
DansGek, behoudt alle rechten met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiƫren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DansGek of rechtmatige toestemming van de rechthebbende.

 

Contact
Nina van Driel
Contactformulier
Telefoon: 06-46 36 26 29
KvK: 515389110000
BTW: NL198958298B01
Like DansGek op Facebook!