dansgek

Wat is DansGek?AanbodFoto'sRecensiesContact

<< Terug naar homepage
Recensies

DansGek heeft al veel leuke reacties gekregen!
Wil je zelf ook graag wat kwijt over DansGek? Wij ontvangen dit graag via het contactformulier.

"We zijn jou heel erg dankbaar voor de super avond die we hebben gehad tijdens het vieren van ons 25 jarig huwelijk. We hebben heel veel positieve reacties gehad, op onze openingsdans en op de salsaworkshop, echt heel erg leuk en goed! Complimenten zoals je bij ons thuis les gaf. Achteraf vond zelfs onze zoon Joost het erg leuk, mede omdat hij zaterdag zoveel complimenten kreeg."
Familie Sjaak, Joost, Lieke en Dita.

tekening

"Afgelopen halfjaar heb ik een cursus dansconditietraining gevolg bij Scholen in de Kunst. Ik heb toen voor het eerst kennis gemaakt met de dansmoves van Nina. Ik ging naar haar les zonder enige danservaring, maar voor Nina maakt dat helemaal niet uit. Ze is een ontzettende enthousiaste en gepassioneerde dansdocente en weet dit goed over te brengen aan de groep. Binnen een paar lessen kon ik goed meekomen met de groep en onthield ik weliswaar de passen door de creatieve namen die Nina erbij riep. Op deze manier is bewegen pas echt leuk!"
Rosan.

tekening

"Nina is een hele enthousiaste danslerares. Wat ik het meest in haar waardeer is dat ze zo creatief is; het is altijd weer een verrassing welke muziek, dansstijl en danspassen ze bedacht heeft! Ik verheug me altijd weer op de les!"
Inge.

tekening
"De liefde voor kinderen straalt van Nina af. Als zakelijk en artistiek leider bezocht ik jaarlijks haar kleuter- en kinderdans lessen. Opvallend vond ik het gemak waarmee ze een groep dansende kinderen in het gareel wist te houden. Met duidelijke instructies en de (noodzakelijke) begeleiding liet ze kinderen spelenderwijs kennismaken met hun lichaam, een ritme, bewegingskwaliteiten, ruimtegebruik, de ander en een danspas. Daarbij stond een hoop dansplezier voorop. Haar gestructureerde lessen stonden garant voor een veilige omgeving: kinderen voelen zich op hun gemak bij juf Nina, in de groep en in de danszaal. Lesgeven aan kinderen lijkt misschien heel simpel maar ik weet hoeveel vakmanschap ervoor nodig is. Nina is zo’n vakvrouw!"
Marcella van Megen (voormalig) zakelijk en artistiek leider van Stichting Danscentrum Utrecht.

"Nina is echt een ontzettend goede lerares. Gave (ingewikkelde) moves maakt ze stap voor stap begrijpelijk en ineens sta je heel leuk te dansen! Ik heb genoten van dit lesjaar, bedankt!"
Mariska.

"Na al mijn danservaringen met verschillende dansdocenten en stijlen is Nina een verademing. Ze weet met haar enthousiasme iedereen in beweging te brengen. Of je nu wel of niet kan dansen, zelfs als je een wintergriep hebt, met Nina kan je altijd meekomen. Haar uitleg gaat door de dans heen, waardoor alles aan te leren is, zonder moeite. Voor mij is Nina de leukste juf tot nu toe."
Deepa.

tekening

"Nina is iemand die in jip en janneke taal en met wat humor een dansmove goed kan uitleggen. Als het dan ook nog eens lukt, geeft mij dat een wauw-gevoel!"
Berith.

"Nina is een zeer goede lerares, die met gevoel voor de groep op energieke wijze iedereen meeneemt in heerlijke danservaringen, ook wanneer dat –zoals in mijn geval– lang geleden was."
Berthe.

tekening

"Nina is een enthousiaste danslerares waarbij ik vooral enthousiast wordt van de leuke muziek en het dansen van allerlei verschillende dansstijlen."
Marijke.

 

Contact
Nina van Driel
Contactformulier
Telefoon: 06-46 36 26 29
KvK: 515389110000
BTW: NL198958298B01
Like DansGek op Facebook!